Contul este deblocat, spor la joc.Andreipufff scrie: ↑20 Ian 2021, 20:05Numele Caracterului banat: [Puff] sau [Lucifer] amandoua sunt pe acelasi cont.
Numele contului banat: andreicristian99
In caz ca nu cunosti motivul pentru care ai fost banat ai dreptul sa ceri dovada: cunosc motivul![]()
Motivul pentru care ai fost banat: Ca a intrat un dobitoc pe contu meu sa isi ia setu inapoi si ia ramas ip-u pe contu meu.
De ce crezi ca meriti o a doua sansa: Pentru ca eu n-am facut nimic gresit, nici macar nu stiam ca am contu banat, abia aseara am aflat.
Doresti sa revii pe server dar esti banat?
Server Administrator
Premium
veteran
jucător
Unban
Numele caracterului banat: sunt 3 caractere pe cont , unul din ele ştiu că era #Jevette. sau #Jevettee. nu mai stiu exact.
Numele contului banat:Aisven
În caz că nu cunoști motivul pentru care ai fost banat ai dreptul să ceri dovadă: /
Motivul pentru care ai fost banat: stiu motivul
De ce crezi ca meriți o a 2-a șansă: Era cont pentru battlepas , pescuit , vreau să mi recapat anumite treburi pe sv.
În caz că nu cunoști motivul pentru care ai fost banat ai dreptul să ceri dovadă: /
De ce crezi ca meriți o a 2-a șansă: Era cont pentru battlepas , pescuit , vreau să mi recapat anumite treburi pe sv.
Owner
Premium
Unban
Contul a fost debanat.mariaquinn44 scrie: ↑25 Ian 2021, 23:55Numele caracterului banat: sunt 3 caractere pe cont , unul din ele ştiu că era #Jevette. sau #Jevettee. nu mai stiu exact.
Spor la joc.
jucător
Numele caracterului banat: [Vip]Ghostkiller
Numele contului banat: sageata22
În caz că nu cunoști motivul pentru care ai fost banat ai dreptul să ceri dovadă: cunosc motivul
Motivul pentru care ai fost banat: De nervi m-am dat drept gm si imi pare foarte rau. Vreau sa imi cer scuze de tot STAFF-UL DIN SUFLET
De ce crezi ca meriți o a 2-a șansă: Imi pare foarte rau si as vrea sa imi adordati inca o sansa va rog frumos din tot suflet si imi pare rau Resptect Reme esti de noapta 10+. Imi pare rau din tot sufletul meu si as vrea sa imi acordati a doua sansa va rog din tot sufletul va rog si va respect. IMI PARE RAU IN FATA STAFFULUI DEMERA2 VA RESPECT DIN TOT SUFLETUL MEU IMI PARE RAU SI SCUZATI-MA. (Nu o sa se mai intample nici o data ) va pup si va respect 100% va rog din suflet
În caz că nu cunoști motivul pentru care ai fost banat ai dreptul să ceri dovadă: cunosc motivul
Motivul pentru care ai fost banat: De nervi m-am dat drept gm si imi pare foarte rau. Vreau sa imi cer scuze de tot STAFF-UL DIN SUFLET
De ce crezi ca meriți o a 2-a șansă: Imi pare foarte rau si as vrea sa imi adordati inca o sansa va rog frumos din tot suflet si imi pare rau Resptect Reme esti de noapta 10+. Imi pare rau din tot sufletul meu si as vrea sa imi acordati a doua sansa va rog din tot sufletul va rog si va respect. IMI PARE RAU IN FATA STAFFULUI DEMERA2 VA RESPECT DIN TOT SUFLETUL MEU IMI PARE RAU SI SCUZATI-MA. (Nu o sa se mai intample nici o data ) va pup si va respect 100% va rog din suflet
Server Administrator
Premium
veteran
Contul a fost debanat, dacă o să mai existe o dată viitoare nu vei mai primii unban.SeDaN scrie: ↑26 Ian 2021, 15:37Numele caracterului banat: [Vip]Ghostkiller
Spor la joc.
Owner
Premium
Contul rămâne blocat.Mădălinn scrie: ↑21 Ian 2021, 02:20Numele caracterului banat: [PvP]Madalinn.
Numele contului banat: nr1mental
În caz că nu cunoști motivul pentru care ai fost banat ai dreptul să ceri dovadă: -
Motivul pentru care ai fost banat: Am luat itm din staff, lăcomia.
De ce crezi ca meriți o a 2-a șansă: Deoarece joc acest srv de 9-10 luni şi nu cred că o să se închidă prea curând, simt că este unul de durată şi n-aş vrea să-mi fi pierdut timpul aiurea în aceste luni, promit că nu se va mai întâmpla chestii de genul şi vreau să ajung la un acord comun cu Reme, consider că merit a doua şansă pentru că în aceste luni nu am jucat alt srv şi am fost un player de lungă durată aici, mulţumesc.
jucător
Numele caracterului banat: KGV
Numele contului banat:susanu007
Nu stiu motivul pentru care am fost banat.
Vreau sa ma distrez , sa ma joc.
Owner
Premium
sonysonysony scrie: ↑30 Ian 2021, 19:32Numele caracterului banat: KGV
1. Modelul trebuie respectat în totalitate, nerespectarea acestuia ducând la trimiterea topicului la arhivă
jucător
Numele caracterului banat: Nu mai stiu exact , ma scuzati
Numele contului banat: alexandru12 / alexandru11230 nu mai stiu exact deoarece am primti ban de mai mult de 1 an
În caz că nu cunoști motivul pentru care ai fost banat ai dreptul să ceri dovadă: stiu motivul
Motivul pentru care ai fost banat: din cate imi amintesc cand a fost sparta baza de date am cerut mai multe iteme decat a trebuit sa primesc cu 20-30%
De ce crezi ca meriți o a 2-a șansă: deoarece am investit foarte mult timp in server , am foarte multi prieteni si pe contul acela am iteme muncite si iteme care ma ajutau enorm de mult in pvp pentru breasla si pentru tot , eu zic ca merit o a doua sansa deoarece tot timpul am respectat , nu am jignit , nu am facut nimic rau , acum e decizia dumneavoastra
Numele contului banat: alexandru12 / alexandru11230 nu mai stiu exact deoarece am primti ban de mai mult de 1 an
În caz că nu cunoști motivul pentru care ai fost banat ai dreptul să ceri dovadă: stiu motivul
Motivul pentru care ai fost banat: din cate imi amintesc cand a fost sparta baza de date am cerut mai multe iteme decat a trebuit sa primesc cu 20-30%
De ce crezi ca meriți o a 2-a șansă: deoarece am investit foarte mult timp in server , am foarte multi prieteni si pe contul acela am iteme muncite si iteme care ma ajutau enorm de mult in pvp pentru breasla si pentru tot , eu zic ca merit o a doua sansa deoarece tot timpul am respectat , nu am jignit , nu am facut nimic rau , acum e decizia dumneavoastra
Owner
Premium
Id-urile alexandru12 şi alexandru11230 nu există în baza de date. Gândeşte-te mai bine şi revino cu altă cerere.akenstar scrie: ↑02 Feb 2021, 00:14Numele caracterului banat: Nu mai stiu exact , ma scuzati