Nu e o curiozitate prea mare pentru majoritatea dintre voi să afle proveniența nickname-ului altora, dar cred că ar putea fi amuzant.
Model:
Nickname-ul folosit în prezent:
De cât timp îl folosești:
Cum ai ajuns la el și ai rămas tot la el:
L-ai schimba pentru altul mai bun (Da/Nu):
1. Aveți voie doar un singur reply (în caz că folosiți 2 nume în același timp le postați pe ambele într-un singur reply.
2. Se permite postarea nickname-urilor chiar dacă este același cu prenumele, dar să fie însoțit cu un motiv pentru care l-ați ales interesant.
copy-paste la modelul de mai sus, reply la acest topic
exemplu: primul reply.
Proveniența Nickname-ului
Intermediar
Ultima oară modificat 15 Aug 2020, 04:21 de către Iahim., modificat de 3 ori în total.
Intermediar
Nickname-ul folosit în prezent: Iahim
De cât timp îl folosești: de 2 ani
Cum ai ajuns la el si ai ramas tot la el: lipsa de creativitate pentru un nume, mi-am scris numele Mihai și m-am gândit ce ar ieșii dacă l-aș scrie invers
L-ai schimba pentru altul mai bun (Da/Nu): Nu
De cât timp îl folosești: de 2 ani
Cum ai ajuns la el si ai ramas tot la el: lipsa de creativitate pentru un nume, mi-am scris numele Mihai și m-am gândit ce ar ieșii dacă l-aș scrie invers
Owner
Premium
Nickname-ul folosit în prezent: Hercy
De cât timp îl folosești: de 7 ani
Cum ai ajuns la el si ai ramas tot la el: de la hercinic, la Hercynyc şi la Hercy.
De cât timp îl folosești: de 7 ani
Cum ai ajuns la el si ai ramas tot la el: de la hercinic, la Hercynyc şi la Hercy.
jucător
Nickname-ul folosit în prezent: Theseus
De cât timp îl folosești: 2017
Cum ai ajuns la el si ai ramas tot la el: Fiind ateu sunt pasionat de istoria religiilor si mitologii. Theseus, erou mitologic, cel care a omorat minotaurul.
L-ai schimba pentru altul mai bun (Da/Nu): Nah.
De cât timp îl folosești: 2017
Cum ai ajuns la el si ai ramas tot la el: Fiind ateu sunt pasionat de istoria religiilor si mitologii. Theseus, erou mitologic, cel care a omorat minotaurul.
my bitches perplexin', yung nigga we flexin'.
Server Administrator
Premium
veteran
Nickname-ul folosit în prezent: Anxiety/Anxi.
De cât timp îl folosești: 3 ani.
Cum ai ajuns la el și ai rămas tot la el: erau vremuri grele, cum s-ar spune, am rămas cu el că aşa mă ştiau dragonii din mapa farm, se spawnau mai repede când călcam în mapă cu numele ăsta.
De cât timp îl folosești: 3 ani.
Cum ai ajuns la el și ai rămas tot la el: erau vremuri grele, cum s-ar spune, am rămas cu el că aşa mă ştiau dragonii din mapa farm, se spawnau mai repede când călcam în mapă cu numele ăsta.
jucător
Nickname-ul folosit în prezent:Argo
De cât timp îl folosești:Eheheheheeee, numele l-am creeat prin 2010 pe 4story, insa pe metin am zis sa il prescurtez si sa devina Argo.
Cum ai ajuns la el și ai rămas tot la el: Aveam nevoie de un nume al meu, special ca sa zic asa, ceva care sa ma reprezinte. Si cum numele meu e Alex, am decis sa inceapa tot cu A, Si asa am creeat un "umbra nocturne" asasinul de pe 4story pe nume Argonius. Dupa pe Wow a devenit Argonil/Argonius.
Dupa pe metin am zis sa il prescurtez si sa ramana Argo.
L-ai schimba pentru altul mai bun (Da/Nu):Nu, am o istorie cu numele acesta.
De cât timp îl folosești:Eheheheheeee, numele l-am creeat prin 2010 pe 4story, insa pe metin am zis sa il prescurtez si sa devina Argo.
Cum ai ajuns la el și ai rămas tot la el: Aveam nevoie de un nume al meu, special ca sa zic asa, ceva care sa ma reprezinte. Si cum numele meu e Alex, am decis sa inceapa tot cu A, Si asa am creeat un "umbra nocturne" asasinul de pe 4story pe nume Argonius. Dupa pe Wow a devenit Argonil/Argonius.
Dupa pe metin am zis sa il prescurtez si sa ramana Argo.
L-ai schimba pentru altul mai bun (Da/Nu):Nu, am o istorie cu numele acesta.
Owner
Premium
Nickname-ul folosit în prezent: Reme
De cât timp îl folosești: 7-8 ani
Cum ai ajuns la el și ai rămas tot la el: prescurtare de la remember me
L-ai schimba pentru altul mai bun (Da/Nu): niciodată
De cât timp îl folosești: 7-8 ani
Cum ai ajuns la el și ai rămas tot la el: prescurtare de la remember me
L-ai schimba pentru altul mai bun (Da/Nu): niciodată
jucător
Nickname-ul folosit în prezent: Damiyah
De cât timp îl folosești: De aproximativ 3-4 ani.
Cum ai ajuns la el și ai rămas tot la el: Păi tot foloseam tot felul de nume si intr-o zi l-am văzut pe acesta la cineva si m-am gândit că merge bine cu numele meu din real și este asemănător iar după am zis să-l folosesc.
L-ai schimba pentru altul mai bun (Da/Nu): Momentan nu l-aș schimba.
De cât timp îl folosești: De aproximativ 3-4 ani.
Cum ai ajuns la el și ai rămas tot la el: Păi tot foloseam tot felul de nume si intr-o zi l-am văzut pe acesta la cineva si m-am gândit că merge bine cu numele meu din real și este asemănător iar după am zis să-l folosesc.
L-ai schimba pentru altul mai bun (Da/Nu): Momentan nu l-aș schimba.