Jawwad Postat Octombrie 30, 2021 at 17:11 Distribuie Postat Octombrie 30, 2021 at 17:11 Informaţii În acest topic veţi putea posta dacă aveţi o greşeală la setul perso sau dacă setul perso lipseşte cu totul. Postaţi în acest topic după modelul de mai jos. Numele tău din joc: ID personalizat: La cine ţi-ai făcut personalizatul?: Ce problemă are personalizatul?: Alte detalii: Alte informaţii Personalizatele făcute la alţi designeri înafară de cei ai serverului nu se vor rezolva. Nu postaţi personalizate care au specular prea mic sau prea mare, ele nu se vor modifica, procentul de specular este fix şi anume 50% Înainte să postaţi în acest topic că vă lipseşte costumul/frizura, asiguraţi-vă că se află în acest topic. Modelele de costume şi frizuri care nu apar în acest topic nu vor fi băgate pe server. ACEST TOPIC SE BLOCHEAZĂ AUTOMAT DUPĂ 24 DE ORE! DACĂ NU VĂ POSTAŢI PERSONALIZATELE GREŞITE PÂNĂ ATUNCI ÎN TOPIC ELE NU SE VOR MAI REPARA! Link către comentariu Distribuie pe alte platforme sociale More sharing options...
Rebeka Postat Octombrie 30, 2021 at 19:08 Distribuie Postat Octombrie 30, 2021 at 19:08 Numele tău din joc: ~Daiquiri. ID personalizat: 250480 La cine ţi-ai făcut personalizatul?: la Nicole (acum ceva vreme) Ce problemă are personalizatul?: nu am iconita la costum, desi este in folder. multumesc anticipat! Link către comentariu Distribuie pe alte platforme sociale More sharing options...
kashiya Postat Octombrie 31, 2021 at 14:44 Distribuie Postat Octombrie 31, 2021 at 14:44 Numele tău din joc: Kashiya ID personalizat: 150232 La cine ţi-ai făcut personalizatul?: Nicole Ce problemă are personalizatul?: Imi sta ca la clopot si am evantai. Alte detalii:* Demera.to @ Trading items for money is forbidden! * (gyazo.com) Link către comentariu Distribuie pe alte platforme sociale More sharing options...
Recommended Posts