Jump to content

Lya

Server Administrator
 • Postări

  21
 • Dată înscriere

 • Ultima vizită

Urmăritori

Despre

Vizitatori recenți

Vizualizări profil
 • Luke

 • Username

 • Edward

 • anxi

 • Alina

 1. Nu-si mai stie costul de pe forum!! Nume în joc: [Mirajane] Nume real: Ana Descrierea ta: Bună, eu sunt Ana, am 20 de ani și locuiesc în Pitești. Sunt o fire sociabilă, prietenoasă și destul de generoasă, spun “destul de” deoarece ce este prea mult strică.. :)) Sunt o persoană care nu lasă lucrurile să o deranjeze mai mult decât este necesar. Mă atrag conversațiile constructive și activitățile intrigante. Îmi plac foarte mult animalele, în special pisicile. Hobby-uri: ieșirile cu prietenii, plimbările, cititul Poze
 2. Freza aleasa de tine nu intra la costume extra! cititi inainte topicul sa scrieti pe reparatii nu copy paste Modelele de costume şi frizuri care nu apar în acest topic nu vor fi băgate pe server.
 3. Informaţii În acest topic veţi putea posta dacă aveţi o greşeală la setul perso sau dacă setul perso lipseşte cu totul. Postaţi în acest topic după modelul de mai jos. Numele tău din joc: ID personalizat: La cine ţi-ai făcut personalizatul?: Ce problemă are personalizatul?: Alte detalii: Alte informaţii Personalizatele făcute la alţi designeri înafară de cei ai serverului nu se vor rezolva. Nu postaţi personalizate care au specular prea mic sau prea mare, ele nu se vor modifica, procentul de specular este fix şi anume 50% Înainte să postaţi în acest topic că vă lipseşte costumul/frizura, asiguraţi-vă că se află în acest topic. Modelele de costume şi frizuri care nu apar în acest topic nu vor fi băgate pe server. ACEST TOPIC SE BLOCHEAZĂ AUTOMAT DUPĂ 24 DE ORE! DACĂ NU VĂ POSTAŢI PERSONALIZATELE GREŞITE PÂNĂ ATUNCI ÎN TOPIC ELE NU SE VOR MAI REPARA!
 4. Ce face un Chat Moderator pe server? - Ofera informatii corecte despre server jucatorilor noi - Se ocupa cu realizarea de evenimente mici - Mentine linistea pe server Cerinte pentru aplicare! - Postarea de reclame pe grupurile de metin2. - Activitate server, discord, forum - Nume decent. - Scriere corect gramaticala. - Cunostinte minime de limba engleza. -IMPORTANT- Daca nu respectati cerintele, daca va mutati de pe un server pe altul, daca stati afk map1 doar de dragul minutelor va rog sa nu faceti cerere sa ne pierdem si noi si voi timpul degeaba! Asteptam in echipa membrii care vor sa ajute comunitatea Demera2, responsabili si dedicati muncii pentru imbunatatirea serverului. Cerem doar seriozitate si activitate.
 5. specular micsorat, mai mult n-am ce face modificat reparat Nu a existat notepad cu specular in arhiva, o sa se rezolve scos La urmatorul update, o sa fie adaugate pe patcher!
 6. Informaţii În acest topic veţi putea posta dacă aveţi o greşeală la setul perso sau dacă setul perso lipseşte cu totul. Postaţi în acest topic după modelul de mai jos. Numele tău din joc: ID personalizat: La cine ţi-ai făcut personalizatul?: Ce problemă are personalizatul?: Alte detalii: Alte informaţii Personalizatele făcute la alţi designeri înafară de cei ai serverului nu se vor rezolva. Nu postaţi personalizate care au specular prea mic sau prea mare, ele nu se vor modifica, procentul de specular este fix şi anume 50% Înainte să postaţi în acest topic că vă lipseşte costumul/frizura, asiguraţi-vă că se află în acest topic. Modelele de costume şi frizuri care nu apar în acest topic nu vor fi băgate pe server. ACEST TOPIC SE BLOCHEAZĂ AUTOMAT DUPĂ 24 DE ORE! DACĂ NU VĂ POSTAŢI PERSONALIZATELE GREŞITE PÂNĂ ATUNCI ÎN TOPIC ELE NU SE VOR MAI REPARA!
 7. Locul 1 Locul 2 Locul 3 Felicitari, PM unui membru staff pentru premii! An nou fericit
 8. Cu ocazia sarbatorilor de iarna ne-am decis sa organizam o tombola, cadou din partea echipei Demera2 pentru 3 norocosi castigatori! Ce trebuie sa faceti? Completati in ordine de la nr. 1 in continuare pana la numarul la care se ajunge! Ex. User-ul de mai sus a scris 1, tu trebuie sa pui 2! Premii: Locul 1 - Set 3D cu JD-uri Locul 2 - Pachet VIP Locul 3 - Set 3D cu MD-uri Extragerea se face prin https://www.random.org/ Nu incercati sa participati de pe mai multe conturi pentru ca verificam ! Model de inscriere: Numar: Nume caracter: Extragerea se face pe 31.12.2021
 9. Personalizatele făcute la alţi designeri înafară de cei ai serverului nu se vor rezolva.
 10. FETE [Mirajane] - 10 ~Kelesia - 9 ~Amethyst - 9 Dari - 9 Deni. - 9 Karma - 9 BĂIEŢI Mădălin - 10 Andrei - 9 Boddy - 9 Marius - 9
 11. Informaţii În acest topic veţi putea posta dacă aveţi o greşeală la setul perso sau dacă setul perso lipseşte cu totul. Postaţi în acest topic după modelul de mai jos. Numele tău din joc: ID personalizat: La cine ţi-ai făcut personalizatul?: Ce problemă are personalizatul?: Alte detalii: Alte informaţii Personalizatele făcute la alţi designeri înafară de cei ai serverului nu se vor rezolva. Nu postaţi personalizate care au specular prea mic sau prea mare, ele nu se vor modifica, procentul de specular este fix şi anume 50% Înainte să postaţi în acest topic că vă lipseşte costumul/frizura, asiguraţi-vă că se află în acest topic. Modelele de costume şi frizuri care nu apar în acest topic nu vor fi băgate pe server. ACEST TOPIC SE BLOCHEAZĂ AUTOMAT DUPĂ 24 DE ORE! DACĂ NU VĂ POSTAŢI PERSONALIZATELE GREŞITE PÂNĂ ATUNCI ÎN TOPIC ELE NU SE VOR MAI REPARA!
 12. Noutati despre server - A fost adaugata o mapa special pentru pescuit. - A fost adaugat un cufar surpriza pentru incepatori. - Costume BattlePass Decembrie - Pachet VIP Decembrie Evenimentul de iarna - Mapa de iarna - Bosul din mapa * acesta are respwn la 4 ore. * sunt in total 7 bosi in toata harta. - Pietrele metin Om de Zapada - Crafting special Saptamana ce urmeaza este o spatamana speciala incarcata de emotia sarbatorii si spiritul Craciunului. Vrem sa o sarbatorim impreuna si de aia dorim sa facem o serie de evente speciale! Mai multe detalii pe serverul de Discord Fie ca sarbatorile de iarna sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!
×
×
 • Create New...