Jump to content

BumbleBee

Membru
 • Postări

  8
 • Dată înscriere

 • Ultima vizită

Toate postările făcute de BumbleBee

 1. Numele tău din joc: #BumbleBee ID personalizat:251278 La cine ţi-ai făcut personalizatul?: [GFX]Alina Ce problemă are personalizatul?: Am specular pe par..... Alte detalii: https://imgur.com/a/l3NhdbN
 2. Numele tău din joc: #BumbleBee ID personalizat: Freza-251278 La cine ţi-ai făcut personalizatul?: [GFX]Alina Ce problemă are personalizatul?: Nu am specular pe freza in rest pe costum skin arma am Alte detalii: https://imgur.com/a/pVtpvPn
 3. Ai zis ca nu e prima data când facem asa, dacă dorești sa vorbești de el ți-a lasă t o reclamație, ii poți răspunde, nu vorbi la adresa mea de asher. O seara frumoasa pa.
 4. Vezi ca eu niciodată nu te-am jignit pe srv, ca te înjur în privat e partea doua, asa ca nu mai baga de la tine, nu stau sa dezgrop amintir asa ca las o asa mai bine pentru tine, am închis subiectul.
 5. Ok cum zici tu Claudia păcat ca nu am făcut ss când l-ai făcut handicapat pe Asher, fie ca voi.
 6. Pai mosule vezi ca eu am intrebat o din regulament ca il face pe asher handicapat si zice ca stie regulamentu si i-am zis sa imi zica si mie art3 intrebare nr 5 , ca nu le stie si te bagi tu , de ce nu arata ss cand la facut handicapat , si nu te iau la misto cu aritcole le ai in regulament pe toate dar vad ca nici tu habar n ai de ele.
 7. Numele tău din joc: #BumbleBee Numele inculpatului:[TA]Frank Motivul reclamaţiei:Am luat mut ca asa a vrut el. Postarea unei dovezi cât de cât incriminatorii: https://imgur.com/a/fGoWDhz Alte detalii (Opţional):Sa dovedeasca de ce mi-a dat mut.
×
×
 • Create New...