Jump to content

Jawwad

Membru
 • Postări

  36
 • Dată înscriere

 • Ultima vizită

Other groups

Membru

Despre

Vizitatori recenți

Vizualizări profil
 • Alina

 • Reme

 • Echiro

 • Sapphire

 • Marco.

 1. Înjurăturile la adresa membrilor staff indiferent că sunt adresate pe contul de player sau pe cel de staff direct sunt interzise. Cum nici ei la rândul lor nu mai au dreptul de a căuta scandal cu alţii şi/sau înjure de pe contul de player. Reclamaţie închisă.
 2. Informaţii În acest topic veţi putea posta dacă aveţi o greşeală la setul perso sau dacă setul perso lipseşte cu totul. Postaţi în acest topic după modelul de mai jos. Numele tău din joc: ID personalizat: La cine ţi-ai făcut personalizatul?: Ce problemă are personalizatul?: Alte detalii: Alte informaţii Personalizatele făcute la alţi designeri înafară de cei ai serverului nu se vor rezolva. Nu postaţi personalizate care au specular prea mic sau prea mare, ele nu se vor modifica, procentul de specular este fix şi anume 50% Înainte să postaţi în acest topic că vă lipseşte costumul/frizura, asiguraţi-vă că se află în acest topic. Modelele de costume şi frizuri care nu apar în acest topic nu vor fi băgate pe server. ACEST TOPIC SE BLOCHEAZĂ AUTOMAT DUPĂ 24 DE ORE! DACĂ NU VĂ POSTAŢI PERSONALIZATELE GREŞITE PÂNĂ ATUNCI ÎN TOPIC ELE NU SE VOR MAI REPARA!
 3. Informaţii În acest topic veţi putea posta dacă aveţi o greşeală la setul perso sau dacă setul perso lipseşte cu totul. Postaţi în acest topic după modelul de mai jos. Numele tău din joc: ID personalizat: La cine ţi-ai făcut personalizatul?: Ce problemă are personalizatul?: Alte detalii: Alte informaţii Personalizatele făcute la alţi designeri înafară de cei ai serverului nu se vor rezolva. Nu postaţi personalizate care au specular prea mic sau prea mare, ele nu se vor modifica, procentul de specular este fix şi anume 50% Înainte să postaţi în acest topic că vă lipseşte costumul/frizura, asiguraţi-vă că se află în acest topic. Modelele de costume şi frizuri care nu apar în acest topic nu vor fi băgate pe server. ACEST TOPIC SE BLOCHEAZĂ AUTOMAT DUPĂ 24 DE ORE! DACĂ NU VĂ POSTAŢI PERSONALIZATELE GREŞITE PÂNĂ ATUNCI ÎN TOPIC ELE NU SE VOR MAI REPARA!
 4. Ştii tu bine ce ai făcut. Te poţi duce pe grupul tău de comici. Conturile rămân banate. Topic închis.
 5. Informaţii În acest topic veţi putea posta dacă aveţi o greşeală la setul perso sau dacă setul perso lipseşte cu totul. Postaţi în acest topic după modelul de mai jos. Numele tău din joc: ID personalizat: La cine ţi-ai făcut personalizatul?: Ce problemă are personalizatul?: Alte detalii: Alte informaţii Personalizatele făcute la alţi designeri înafară de cei ai serverului nu se vor rezolva. Nu postaţi personalizate care au specular prea mic sau prea mare, ele nu se vor modifica, procentul de specular este fix şi anume 50% Înainte să postaţi în acest topic că vă lipseşte costumul/frizura, asiguraţi-vă că se află în acest topic. Modelele de costume şi frizuri care nu apar în acest topic nu vor fi băgate pe server. ACEST TOPIC SE BLOCHEAZĂ AUTOMAT DUPĂ 24 DE ORE! DACĂ NU VĂ POSTAŢI PERSONALIZATELE GREŞITE PÂNĂ ATUNCI ÎN TOPIC ELE NU SE VOR MAI REPARA!
 6. Informaţii În acest topic veţi putea posta dacă aveţi o greşeală la setul perso sau dacă setul perso lipseşte cu totul. Postaţi în acest topic după modelul de mai jos. Numele tău din joc: ID personalizat: La cine ţi-ai făcut personalizatul?: Ce problemă are personalizatul?: Alte detalii: Alte informaţii Personalizatele făcute la alţi designeri înafară de cei ai serverului nu se vor rezolva. Nu postaţi personalizate care au specular prea mic sau prea mare, ele nu se vor modifica, procentul de specular este fix şi anume 50% Înainte să postaţi în acest topic că vă lipseşte costumul/frizura, asiguraţi-vă că se află în acest topic. Modelele de costume şi frizuri care nu apar în acest topic nu vor fi băgate pe server. ACEST TOPIC SE BLOCHEAZĂ AUTOMAT DUPĂ 24 DE ORE! DACĂ NU VĂ POSTAŢI PERSONALIZATELE GREŞITE PÂNĂ ATUNCI ÎN TOPIC ELE NU SE VOR MAI REPARA!
 7. A fost sancţionat cu mute. Topic închis.
 8. Jawwad

  Cerere unban

  Contul rămâne banat. Topic închis.
 9. Informaţii În acest topic veţi putea posta dacă aveţi o greşeală la setul perso sau dacă setul perso lipseşte cu totul. Postaţi în acest topic după modelul de mai jos. Numele tău din joc: ID personalizat: La cine ţi-ai făcut personalizatul?: Ce problemă are personalizatul?: Alte detalii: Alte informaţii Personalizatele făcute la alţi designeri înafară de cei ai serverului nu se vor rezolva. Nu postaţi personalizate care au specular prea mic sau prea mare, ele nu se vor modifica, procentul de specular este fix şi anume 50% Înainte să postaţi în acest topic că vă lipseşte costumul/frizura, asiguraţi-vă că se află în acest topic. Modelele de costume şi frizuri care nu apar în acest topic nu vor fi băgate pe server. ACEST TOPIC SE BLOCHEAZĂ AUTOMAT DUPĂ 24 DE ORE! DACĂ NU VĂ POSTAŢI PERSONALIZATELE GREŞITE PÂNĂ ATUNCI ÎN TOPIC ELE NU SE VOR MAI REPARA!
 10. Nu ţi-a precizat nicăieri că era cu jd-uri pe site, ţi-a zis doar că e set de halloween şi că nu mai e pe site, acel set a fost adăugat pe site pentru o zi(halloween) şi era disponibil doar atunci. Dacă nu erai sigură puteai să întrebi staff-ul despre acel costum şi cu ce a fost pe site şi cât valorează în joc şi etc. Reclamaţie inutilă. Topic închis.
 11. Informaţii În acest topic veţi putea posta dacă aveţi o greşeală la setul perso sau dacă setul perso lipseşte cu totul. Postaţi în acest topic după modelul de mai jos. Numele tău din joc: ID personalizat: La cine ţi-ai făcut personalizatul?: Ce problemă are personalizatul?: Alte detalii: Alte informaţii Personalizatele făcute la alţi designeri înafară de cei ai serverului nu se vor rezolva. Nu postaţi personalizate care au specular prea mic sau prea mare, ele nu se vor modifica, procentul de specular este fix şi anume 50% Înainte să postaţi în acest topic că vă lipseşte costumul/frizura, asiguraţi-vă că se află în acest topic. Modelele de costume şi frizuri care nu apar în acest topic nu vor fi băgate pe server. ACEST TOPIC SE BLOCHEAZĂ AUTOMAT DUPĂ 24 DE ORE! DACĂ NU VĂ POSTAŢI PERSONALIZATELE GREŞITE PÂNĂ ATUNCI ÎN TOPIC ELE NU SE VOR MAI REPARA!
 12. Informaţii În acest topic veţi putea posta dacă aveţi o greşeală la setul perso sau dacă setul perso lipseşte cu totul. Postaţi în acest topic după modelul de mai jos. Numele tău din joc: ID personalizat: La cine ţi-ai făcut personalizatul?: Ce problemă are personalizatul?: Alte detalii: Alte informaţii Personalizatele făcute la alţi designeri înafară de cei ai serverului nu se vor rezolva. Nu postaţi personalizate care au specular prea mic sau prea mare, ele nu se vor modifica, procentul de specular este fix şi anume 50% Înainte să postaţi în acest topic că vă lipseşte costumul/frizura, asiguraţi-vă că se află în acest topic. Modelele de costume şi frizuri care nu apar în acest topic nu vor fi băgate pe server. ACEST TOPIC SE BLOCHEAZĂ AUTOMAT DUPĂ 24 DE ORE! DACĂ NU VĂ POSTAŢI PERSONALIZATELE GREŞITE PÂNĂ ATUNCI ÎN TOPIC ELE NU SE VOR MAI REPARA!
×
×
 • Create New...